torsdag 6. september 2012

Sexy undertøy del II – Strømperegler

Her kommer mine viktige strømperegler som en fortsettelse til innlegget ”Sexy undertøy”. Man kan ha andre meninger og preferanser, men dette er altså mine subjektive regler for bruk av pulestrømper. 

Regel 1 – Lengde
Strømpene skal rekke opp til øverst på lårene.  Rekker de kun til midten av lårene er de for korte, og rekker de bare så vidt over knærne er det en katastrofe.  Pass på at du ikke kjøper for korte strømper når du er i butikken.  Selv om nylonstrømper er elastiske, er det grenser for hvor mye du kan strekke dem.  Kjøp gjerne de lengste du finner - de kan vanskelig bli for lange med mindre du har veldig korte bein.

Regel 2 – Stoff
Stoffet bør være gjennomsiktig.  Nylon eller silke er best.  Nylon er lettere å håndtere enn silke og anbefales følgelig.  Silke er litt mer for viderekommende.  Strømper av tykkere stoff anbefales kun når man har gått tom for ideer og variasjoner med nylon og silke.

Regel 3 - Farge
Sort er en sikker vinner.  Det er den fargen som tenner meg mest uten at jeg kan forklare hvorfor. Men jeg kan for variasjonens skyld også godta hvite, røde, blå, lilla og rosa strømper.  Er ikke så glad i brune eller hudfargede strømper, men kan duge de også om ikke annet finnes tilgjengelig.

Regel 4 - Mønster
Jo da, mønstrede strømper kan være kult til en avveksling.  Og nettingstrømper duger absolutt.  Men mitt klare førstevalg er helt ordinære, glatte strømper uten mønster og med en forsterket kant øverst UTEN blonder.  Blonder øverst kan godtas, men er som sagt ikke det optimale.  (Forklaringen kommer senere.)

Regel 5 - Stropper
Her er vi framme ved et av de viktigste punktene ved siden av dette
med lengden: Strømpene SKAL FESTES MED STROPPER.  Man kan bruke strømpeholder/hofteholder eller et korsett/torsolett med påsydde stropper – begge deler duger – les egen regel om strømpeholder.     

Stroppene kan festes med hekter eller klyper. Metallbøyler anbefales sterkt framfor plastbøyler. 

Det viktige er at stroppene skal stramme, slik at de lager en teltformet fasong (se bildet) på strømpekanten øverst på låret.  Dette er sykt sexy.  Følgelig anbefales ikke strømpekanter med blonder.  Stayups festet med stropper er heller ikke optimalt, kun en fattig nødløsning.

Stroppene må ikke være for lange.  Og det holder lenge med 2 stropper per par – 1 foran og 1 bak på hver strømpe.

Og for å ha sagt det: Stropper som bare henger og dingler og ikke er festet fordi dama ikke gidder å gjøre seg bryet, gjør meg rett og slett sint.     

Regel 6 - Kant
Strømpekanten bør være i samme farge som strømpene, bare i en mørkere nyanse.  Som sagt i regel 4, helst ikke blonder og annet tull.

Regel 7 - Søm
Søm bak er sexy, men ingen nødvendighet.  Det er litt styr å få den rett.  Og når den går i sikk-sakk ser det bare teit ut, så mitt tips er å bruke strømper uten søm, det er det enkleste om du er kåt og bare vil få på deg utstyret fort så selve akten kan begynne.

Regel 8 – Strømpeholder
Her er jeg ganske fleksibel.  Det er mye som duger - korsett, torsolett, hofteholder eller strømpeholder.  Det enkleste er ofte det beste. En enkel strømpeholder (dvs. en smal hofteholder, også kalt strømpebelte) duger vel og lenge.  Men feil valg av strømpeholder kan ødelegge mye, så vær nøye med valget. Vær nøye med fasongen, den bær være litt avrundet i kantene.  Ikke for smal, ikke for bred.  Ikke for mye kniplinger, sløyfer og tull.  Blonder er greit, men bør være ensfarget.  Som stoff er sateng et trygt valg.

Regel 9 - Tilleggsutstyr
Truse (uten skritt) og åpen BH duger bra.  Sko med stilettheler kan bli prikken over i’en.  Unngå babydoll, det er søtt, ikke sexy.

Jeg regner ikke en vanlig truse som tilbehør.  Den kan ikke brukes under akten.  Om du har behov for å bruke truse av en eller annen grunn, er det viktig at den tas på til slutt slik at den sitter på utsiden av stroppene (og IKKE slik som vises på bidet i mitt forrige innlegg ”Blondetruser?”).  Hvis ikke risikerer du å måtte ta av deg alt utstyret igjen bare for å få av trusa.

Til slutt:
Jeg ser på strømpeholderen og strømpene som en ramme rundt kvinnens underliv.  Og underlivet skal sentreres i rammen.  Sitter strømpene for langt ned, skaper dette en uballanse.  Rammen skal ramme inn underlivet, ikke halve bena.  Strømpeholderen skal dessuten ikke sitte for høyt.  Den bør helst være under navlen.

Oppsummering:  
Ble det for mange og kompliserte regler for deg?  Vel, det er egentlig ganske enkelt: Ta på deg et par lange, sorte nylonstrømper uten blonder, fest dem med en strømpeholder – and that’s it.  Mer skal det ikke til får å få meg til å gå helt bananas i senga.  Da er jeg din!

2 kommentarer:

  1. Veldig interessant, faktisk! Hadde virkelig ikke tenkt over at detaljene var så viktige hehe.
    Har faktisk aldri prøvd, kanskje jeg må på shopping nå... :P

    SvarSlett
    Svar
    1. Shop i vei, men glem ikke å be meg om å kvalitetssikre (foto kreves). ;)

      Slett