fredag 24. februar 2012

Er damer like kåte som menn?

Jeg havner ofte opp i denne diskusjonen og kjenner meg igjen i handlingen under. Lar videoen tale for seg selv. Men har du noen gang tenkt på følgende: Begge kjønn får orgasme, som skylles at sammentrekninger i musklene i underlivet gir en ”deilig” følelse. Men hvordan i huleste kan noen vite om denne ”deilige” følelsen er den samme hos kvinner som hos menn? Tenk om følelsene er helt ulike? Jeg sier ikke at jeg tror at det er slik. Men hvordan kan noen vite med sikkerhet at de er de samme? Er vitenskapen i stand til å konstatere dette med sikkerhet? Tenk om vi rett og slett opplever to helt ulike følelser av ekstase?

Følelser kan bare beskrives med ord. Og ord som ”deilig”, ”godt”, ”himmelsk” og ”ekstatisk” kan ha helt ulike verdier i ulike sammenhenger og fra person til person. Kanskje en kvinnelig orgasme kjennes bedre og helt annerledes ut enn den mannlige utløsningen? Vel, i så fall skulle vel kvinnene være kåtere enn oss gutta…. Men tenk om det er omvendt? Nei, det kan ikke være mulig! Men allikevel… jeg bare spør og undres.

”Deilig” er det i alle fall. Det kan vi da i det minste enes om.


5 kommentarer:

  1. SELVSAGT kan kvinnfolk være like kåt som menn, om ikke kåtere! Jeg går hvertfall de fleste menn jeg kjenner en høy gang, hehe... :) Men det blir feil å dømme kåthetsnivå utfra kjønn, altså. Fantastisk video btw, den trusa... den... æh, "gjorde seg" =P

    SvarSlett
    Svar
    1. Oppretter du som kvinne en profil på en erotisk nettside, har du kjapt 38.000 besøk i løpet av noen få uker. Alt du trenger å gjøre er å slenge ut noen kommentarer om hvor kåt du er – eller et bilde av en halv pupp. Det samme oppnår ikke en mann uansett hvor kjekk han er – eller hvor stor og stiv den avbildede pikken hans er. Det er jo denne urettferdigheten som forfatteren Mats Larsen maser om til det ulidelige i bøkene sine, Pornopung og spesielt Lesbisk Nigger.

      Tror videoen har noen utrolig gode poenger. Vi er i alle fall ikke kåte på samme vis – eller utrykker det på samme vis. Men det finnes jo unntak som bekrefter regelen. Du er kanskje ett av dem? Ser av profilen i bloggen din at jeg har satt fingeren på en myte som du er opptatt av å motbevise. Må inn der å lese mer… kanskje vi kan diskutere videre.

      P.s. Om du er BÅDE kåt og har sans for humor kvalifiserer du faktisk til medlemskap i FfKM (les om opptakskravene under "Hei og velkommen")

      Slett
    2. Men kjære deg, du kan ikke bruke det du skriver som eksempel! Jeg har endel jentevenner, med kjærester, hvor kjærestene elsker å få nudepics av damene sine. Når mannfolka tar på seg "wildside" og sender bilde av en ståkuk tilbake, blir ikke disse damene alltid like fornøyde, og for å sitere dem "langt ifra kåte".
      Damekropper ER penere, dem egner seg mer til fotokunst a la dirty mobilbilder. Vi kan vise pupp og fitte, og gjøre mannfolka gal.
      Jeg tror det er noe i veien med damene som ikek fikker en ståkuk opphissende!

      Slett
  2. Jeg ler så jeg griner av videoen. Å for en himmel det hadde vært om det var sånn.... ;)
    Men du? Det begynner å bli vår. Du skal se at de kalde damene tiner opp litt. Vi andre bare gjør som vi pleier! ;)

    SvarSlett
  3. Har prøvd flere metoder for å få sex. Jeg digger sex og er alltid kåt som en kanin, men får meg aldri noe på byen! Hadde damene der ute bare visst hvilken sexløve jeg er så hadde de løpt etter meg og slått om å bli med meg hjem, det er jeg overbevist om. Likevel går det aldri mer enn en uke mellom hvert ligg etter jeg meldte meg inn på http://fastfoxx.com. Makan! Kåtere jenter enn det der skal man lete lenge etter! haha! Groveste chatten jeg har vært borti noensinne, men den er tydeligvis populær. Trenger aldri mer å gå rundt grøten for å få pupp! Helt topp.

    SvarSlett