tirsdag 28. februar 2012

Befridd fra klitoristyranniet!

For en kort tid siden så jeg en dokumentar på svensk TV om G-punktet, ”På jakt efter G-punkten”. Ny forskning har kommet fram til at klitoris og G-punktet egentlig bare er to sider av samme sak. Den synlige delen av klitoris er kun en del av et mye større og mer komplekst organ som opptar en stor del av området i mellomkjøttet. Det er dette organet som stimuleres når man er så heldig at man treffer G-punktet.

Plastikkirurgene i L.A. har selvfølgelig tatt affære basert på denne nye kunnskapen. Det hotteste blant rikmannsfruene i Beverly Hills for tiden er å få injisert et protein (kollagen) som utvider G-punktet slik at trykket mot dette ene løpet av klitorisorganet øker ved penetrering.

I dokumentaren fikk vi se ei dame bli injisert og like etterpå kunne kirurgen ved å stikke en finger opp i henne, konstatere at inngrepet hadde umiddelbar virkning.

Så jenter, løp til klinikken! Kanskje det kan bli lettvindt å være mann igjen. Vi er befridd fra klitoristyranniet!

Gynekolog Odile Buisson viser ultralyd av samleie som beviser at G-punktet eksisterer.
Kirurg Pierre Foldès viser klitorisorganets omfang (de to hvite løpene som møtes i den synlige delen av klitten).
En sprøyte stikkes inn for å injisere kollagen rundt G-punktet.
8 sekunder senere: G-punktet er utvidet.
Plastikkirurg David Matlock konstaterer med et tilfreds smil virkningen av injeksjonen ved å kjenne med en finger opp i pasienten Charlenes vagina. Et "G-shot" koster $ 1.850. "A small price to pay for such a bundle of joy."

2 kommentarer:

  1. Vet ikke hvor mye du har lest av det jeg skriver, men jeg har lenge vært en forkynner for det å vekke til live vaginaen igjen, siden altfor mange kvinner er avhengige av kiltorisorgasme og sexleketøy.

    Den plastiske legeindustrien tjener nok en gang store penger. Vel gjort.

    -Domino

    SvarSlett
    Svar
    1. "Vekke til live vaginaen igjen", he, he. Jo, det er en morsom måte å utrykke det på. Som mann blir jeg litt motløs når jeg ser plansjer av vaginaen. Hvorfor befinner klitoristappen seg der lang oppe i Nord-Norge når skjedeåpningen ligger i Sentral-Europa?

      Slett